Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De A6 tussen Lelystad-Noord en Almere Buiten-Oost is de komende weken, in totaal 9 avonden en nachten afgesloten in verband met werkzaamheden. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Tijdens de werkzaamheden zal het asfalt worden vernieuwd, ook wordt er nieuwe belijning aangebracht.

Als gevolg van de afsluiting, dienen weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd van 30 minuten. 

Fases

Het eerste deel van de werkzaamheden is in de nachten van dinsdag 11 tot 14 vrijdag juni tussen 19.00 uur en 05.00 uur. Het gaat daarbij om het stuk tussen Lelystad-Noord en Lelystad - in de richting van Almere.

Vervolgens staan er werkzaamheden gepland tussen dinsdag 18 en vrijdag 21 juni en dinsdag 25 en vrijdag 29 juni, tussen 19.30 en 05.00 uur. De weg is tijdens deze data afgesloten tussen Lelystad en Almere Buiten-Oost, in de richting van Almere.

Volgens Rijkswaterstaat zullen ook de oprit Lelystad Airport, Lelystad en de afrit Almere Buiten-Oost niet bereikbaar zijn. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.