Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Roxy Dekker speelt op de 15e editie van Strandfestival ZAND: op zaterdag 24 augustus zal de zangeres met hits als ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Satisfyer’ en het recente ‘Sugardaddy’ het hoofdpodium op het strand van Almere betreden. Dat maakte de organisatie maandagochtend bekend.

Naast Roxy staan ook MITS Mitchell, Sera, Claude, Clouseau, Son Mieux, Chef’Special en Guus Meeuwis op het podium. De avond ervoor, vrijdag 23 augustus, gaat de 15e editie van Strandfestival ZAND van start met optredens van BLØF, Acda en de Munnik en Edwin Evers Band. 

Wat begon met verschillende TikTok video's groeide uit tot hits met miljoenen streams, waarbij Roxy's debuutsingle ‘Anne-Fleur Vakantie’ in één dag al in de Top 50 belandde. In april bracht zij haar derde single ‘Sugardaddy’ uit, waarmee zij het succes van haar vorige singles wederom wist te overstijgen.

Het nummer kwam direct binnen op nummer 1 in de Nederlandse Top 40.

'Voor jong en oud'

Het is de eerste keer dat Roxy Dekker op het podium van Strandfestival ZAND staat. Naast Roxy kunnen bezoekers op zaterdag 24 augustus genieten van optredens van Sera, Claude, lokale legende MITS Mitchell, Son Mieux, Clouseau en Guus Meeuwis.

Naast muziek zijn er diverse foodtrucks waar men terecht kan voor heerlijke snacks en drankjes. Strandfestival ZAND is geschikt voor jong en oud; er zijn verschillende activiteiten te beleven en je kunt tijdens deze warme zomerdag verkoeling zoeken aan het water of zelfs een verfrissende duik nemen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.