Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Onder grote belangstelling van vele leden en hun ouders, de gemeentelijke sportorganisaties en diverse sponsoren is afgelopen vrijdag een hockeycourt bij hockeyvereniging Buitenhout MHC officieel geopend door Wouter Stevens, coöperatief directeur Rabobank.

Door een lintje door te knippen en enthousiast hockeypartijtjes te spelen met aanwezige jeugdleden opende Stevens de hockeycourt vrijdag officieel.

Langgekoesterde wens in vervuling

Met de opening van de hockeycourt gaat een langgekoesterde wens in vervulling van de vereniging. Het veld kan namelijk ook gebruikt worden voor andere sporten en sluit dan ook aan bij de ASM-methode die de hockeyvereniging aan het uitrollen is binnen de club.

Trainster Daan Ros over de hockeycourt: “De hockeycourt is echt een aanvulling voor onze vereniging. Ook op dit veldje kunnen we namelijk andere soorten sport aanbieden waardoor we nog verder aansluiten bij de ASM-methode. Het is namelijk gebleken dat sporters die ook aan andere manieren van sporten en beweging doen meer plezier ervaren, minder geblesseerd raken en beter worden in hun eigen sport. Bovendien blijven sporters langer sporten. En dat is precies wat Buitenhout graag wil: zoveel mogelijk mensen met plezier laten sporten.

Het bedrag voor de hockeycourt werd door de leden bijeengebracht door middel van goede doelen acties en een crowdfunding actie. Ook diverse sponsoren hebben een bijdrage geleverd aan de realisatie van de hockeycourt welke officieel de naam Mr. Fillet Hockeycourt zal dragen.

Buitenhout MHC is de snelst groeiende sportvereniging van Flevoland en telt 600 leden. De vereniging richt zich voornamelijk op breedtesport. Naast de sportactiviteiten organiseert de vereniging ook veel sportieve- en andersoortige activiteiten voor leden en hun families. Het sportcomplex ligt aan de Trekweg in Almere Buiten en heeft 3 hockeyvelden en een hockeycourt.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432