Komende zaterdag belooft een eerste zomerse dag van het jaar te worden, zo kan de temperatuur in Almere die dag oplopen tot 22 graden met daarbij volop zon.

In aanloop naar zaterdag kunnen er hier en daar nog regenbuien vallen waarbij de temperatuur nog herfstachtig is, maar daar komt richting het weekeinde steeds meer verandering in. 

Lang blijft het lekkere weer echter niet in het land, zo wordt het zondag niet warmer dan 17 graden en daalt de temperatuur dinsdag weer tot maximaal 14 graden waarbij het weer kan gaan regenen.

Lange termijn

Ook op de lange termijn lijkt het lenteweer, dan wel zomerse weer, nog niet te zullen komen. De vooruitzichten laten zien dat de temperaturen in half april ook nog schommelen tussen de maximaal 13 en 15 graden. 

Wel maken de regenachtige dagen, steeds meer plaats voor dagen waarbij de zon zich ook geregeld laat zien.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432