De politie heeft twee verdachten aangehouden in een onderzoek naar de overvallen in Almere. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Almere en een 21-jarige jongen uit Rotterdam.

De jongens zitten voorlopig nog vast. De politie meldt verder dat er ook nog wordt gezocht naar de andere verdachten van meerdere overvallen in Almere.

Aandacht aan de overvallen in het televisieprogramma Opsporing Verzocht, leidde tot de aanhouding van de twee verdachten. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij meerdere overvallen die werden gepleegd tussen september en november vorig jaar.

De politie zoekt onder meer nog naar de verdachten die te zien zijn op onderstaande foto's. Diegenen die meer informatie hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432