Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Een 35-jarige man uit Almere is aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middelen en wapens in 2020. De recherche kwam bij hem uit door een onderzoek naar onderschepte en ontsleutelde chatgesprekken van berichtendienst Sky ECC.

De aanhouding was vorig week, maar werd volgens de politie niet eerder gedeeld omdat de verdachte vastzat in alle beperkingen. De man wordt ook verdacht van witwassen.

Doorzoekingen

Dinsdag 9 januari waren er doorzoekingen bij een woning en een bedrijfspand in Almere. Hierbij is een grote hoeveelheid munitie, verdovende middelen en contant geld aangetroffen. Daarnaast werd er voor 80.000 euro aan vals geld in beslag genomen.

De verdachte is door de rechter-commissaris in bewaring gesteld en zit op dit moment nog vast. De recherche gaat verder met onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.