Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De winnaar van de 49e tegel van de Walk of Fame Almere is Stichting Wensjes Almere vanwege hun hulp aan huishoudens in urgente nood.

Deze hulp was in 2022 helaas meer dan nodig door de stijgende prijzen en energiecrisis. Dit doen zij belangeloos en kosteloos met de hulp van vele vrijwilligers.

Els van Boxtel, oprichtster van Stichting Wensjes heeft zaterdag samen met burgemeester Hein van der Loo en Wouter Stevens, directeur Rabobank Almere, de tegel onthuld. De nieuwe tegel heeft betrekking op het jaar 2022 en ligt in de Schutterstraat in Almere Centrum.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit de kinderburgemeester en vertegenwoordigers van vrijwilligers, ledenraad Rabobank Almere, bewoners en ondernemers, had op basis van ruim 200 inzendingen een top 3 samengesteld: Almeerders konden stemmen op hun favoriet. De top 3 bestond uit Stichting Wensjes, Floriade Expo 2022 en Studentenvereniging ['endzjin] S.V.E.I.A. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.