Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Het onderhoud aan de Hogering en Buitenring in Almere is maandagochtend van start gegaan, zo meldt de provincie. Tijdens het onderhoud wordt er gewerkt aan het wegdek en de viaducten, naar verwachting duren de werkzaamheden tot maandag 27 november.

Onder meer worden de vangrails en de tussen- en deklagen vervangen. Ook wordt het beton van bruggen en viaducten hersteld en zullen de voegen worden vervangen. Tot slot vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats voor de aansluiting van de Tussenring op de Hogering.

Hinder

Volgens de provincie blijft de weg zoveel mogelijk open, wel zijn er minder rijbanen beschikbaar waardoor het tijdens de spits extra druk kan worden op de weg: om die reden wordt er aangeraden om pas na de spits de weg op te gaan. 

Ook zullen delen van de weg, 's nachts of in het weekend afgesloten zijn. 

Omleidingen

Verkeer vanuit de Grasweg en Karperweg zal worden omgeleid via woonwijken, daarvoor zijn er inmiddels borden geplaatst. Verkeer vanaf de A6 op de Hogering, kan wél de Grasweg op. 

Verkeer vanuit Amsterdam richting De Vaart, wordt aangeraden om tussen de Grasweg en Karperweg gebruik te maken van de A6 en de Tussenring. Ook verkeer vanaf de Tussenring richting de Vaart, kan gebruik maken van de A6 en Buitenring. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.