Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De Zomerkermis op de Esplanade in Almere Stad is vrijdagmiddag om 13.00 uur van start gegaan. Tot en met zondag 27 augustus staan er vele attracties opgesteld voor jong en oud zoals de familie achtbaan, het spookhuis, de dynamische Breakdance, de betoverende rupsbaan, het vrolijke funhouse, en voor de jongsten is er een trampoline. En natuurlijk zijn er tal van lekkernijen zoals nougat, suikerspin en churros te koop.

De vrijdagen zijn weer dé dagen voor MEGA kortingen. Op deze dag kunnen alle attracties met fikse kortingen betreden worden. De specifieke kortingen zijn terug te vinden bij elke attractie op de kermis zelf.

Prikkelarme kermis

Op zaterdag 19 augustus vindt er van 12.00 tot 14.00 uur een Prikkelarme kermis plaats: tijdens dit evenement worden alle geluidsinstallaties en speciale effecten uitgeschakeld, en worden de lichten gedimd. Dit zorgt voor een rustige en aangename omgeving voor bezoekers die gevoelig zijn voor prikkels.

Meet & Greets

Ook staan er leuke Meet & Greets op het programma: maak zondag 20 augustus kennis met Clown Desalles. Woensdag 23 augustus zijn er ontmoetingen met de personages van Paw Patrol en zondag 27 augustus is er een ontmoeting mogelijk met Buurman en Buurman. Op alle dagen beginnen de Meet & Greets om 15.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: file_get_contents(http://www.geoplugin.net/php.gp?ip=): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 445

Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 450