Tip — deze week 12 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Op zaterdag 22 en zondag 23 juli vinden er bij Stichting Bot Almere aan de Von Draisweg 15 in Noorderplassen open dagen plaats: op deze dagen worden er demonstraties gegeven met onder meer oude landbouwmachines en voertuigen. Ook rijden er meerdere stoommachines en oldtimers in het rond. 

Speciaal voor de kinderen zijn er springkussens en kunnen zij vogelhuisjes maken. Ook kunnen zij een rit maken maken in het stoomtreintje en mee gaan in de huifkar. Tot slot is er nog een smederij waar kinderen kunnen smeden.

Op het terrein staan verschillende tentjes met lekkernijen als paling, poffertjes, verse hamburgers en patat. Ook de radiografische clubs Modeltruckers Harderwijk en Dutch RC Battletank zijn van de partij met een truck- en kinderbaan van 100 vierkante meter waar kinderen met een rc-tractor hun rijbewijs kunnen behalen.

Toegang en parkeren is gratis, de open dagen zijn geschikt voor alle leeftijden en te bezoeken tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Bekijk hieronder de flyer:


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: file_get_contents(http://www.geoplugin.net/php.gp?ip=): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 445

Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 450