Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Na een periode van mooi lenteweer, lijkt het er op dat het in de loop van de komende week voor een bepaalde periode heerlijk zomers weer wordt in Almere. 

In de voorspellingen valt te zien dat de temperatuur vanaf vrijdag oploopt tot maximaal 26 graden. In het weekend belooft het nog een graadje warmer te worden, namelijk maximaal 27 graden. 

De zon is komende week volop aanwezig, het blijft droog. Wel kan er hier en daar lichte bewolking ontstaan. 

Koele nachten

In de nachten zal het komende week wel afkoelen, in het eerste deel van de week koelen de nachten af naar 9 graden en op de warmere dagen (vanaf vrijdag) tot 12 graden. 

Ook na komende week blijft het warm, er zijn dan nog steeds temperaturen tot 25 graden in Almere.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit overige

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432