Bij een woning aan de Kornwierde in Almere Haven is zondag aan het eind van de middag een explosief aangetroffen, zo meldt de politie. 

Volgens de politie werd het explosief rond 17.30 uur aangetroffen, al snel werd het gebied afgezet en werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) opgeroepen.

Artikel gaat hieronder verder

De EOD heeft het explosief vervolgens verwijderd.

Verder meldt de politie dat het explosief door agenten werd aangetroffen, tijdens een politieonderzoek. Het explosief op een veilige plek tot ontploffing gebracht. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432