Op de A6 tussen Almere en Lelystad heeft vrijdagochtend een ongeval plaatsgevonden waarbij er een traumahelikopter is opgeroepen, zo meldt de politie.

Het ongeval vond rond 06.10 uur plaats tussen een auto en vrachtwagen, twee inzittenden van de auto raakte gewond. Zij zijn inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Hun toestand is onbekend. 

Als gevolg van het ongeval werd de hoofdrijbaan tijdelijk afgesloten voor onderzoek door de politie en inzet van hulpdiensten. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432