Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Op zaterdag 27 mei is het weer tijd voor een dansfeest voor 30-plussers bij de Bierfabriek in Almere Stad! De DJ's draaien die avond vanaf 21.00 uur hits van de jaren '70 tot en met swingende hits die nu in de toplijsten staan, met tussendoor een aantal feestnummers - zolang de sfeer er naar is.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van Dancing-Party.

Naast 30-plussers, zijn 40,- en 50-plussers ook van harte welkom. De Bierfabriek is gevestigd aan de Koetsierbaan in het centrum van Almere Stad.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432