Een Almeerder is dinsdagavond aan de Wipmolenweg in Almere Buiten op straat beroofd en mishandeld door twee mannen. De politie doet onderzoek naar de daders en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Volgens de politie liep de man rond 21.00 uur op de Wipmolenweg in Almere wanneer hij uit het niets werd neergeslagen door twee mannen in donkere kleding.  Vervolgens werd de man beroofd en sloegen de daders direct op de vlucht.

Een buurtbewoner trof het slachtoffer aan en schakelde de hulpdiensten in. Het slachtoffer heeft door het geweld verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.

Artikel gaat hieronder verder

De politie is direct op zoek gegaan naar de daders, maar tot op heden ontbreekt van hen nog elk spoor. Op locatie is de politie is een buurtonderzoek gestart en er wordt forensisch onderzoek gedaan.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat ons meer kan vertellen over deze brute straatroof. Ook kunnen beschikbare camerabeelden uit de buurt een grote bijdrage leveren in de opsporing van de twee verdachten.

Getuigen worden gevraagd om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112