Een Almeerder is dinsdagavond aan de Wipmolenweg in Almere Buiten op straat beroofd en mishandeld door twee mannen. De politie doet onderzoek naar de daders en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Volgens de politie liep de man rond 21.00 uur op de Wipmolenweg in Almere wanneer hij uit het niets werd neergeslagen door twee mannen in donkere kleding.  Vervolgens werd de man beroofd en sloegen de daders direct op de vlucht.

Een buurtbewoner trof het slachtoffer aan en schakelde de hulpdiensten in. Het slachtoffer heeft door het geweld verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.

Artikel gaat hieronder verder

De politie is direct op zoek gegaan naar de daders, maar tot op heden ontbreekt van hen nog elk spoor. Op locatie is de politie is een buurtonderzoek gestart en er wordt forensisch onderzoek gedaan.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat ons meer kan vertellen over deze brute straatroof. Ook kunnen beschikbare camerabeelden uit de buurt een grote bijdrage leveren in de opsporing van de twee verdachten.

Getuigen worden gevraagd om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432