Twee vrijwilligers van het buurtpreventieteam van Waterwijk, zijn woensdagavond gewond geraakt tijdens de overval op een filiaal van Jumbo aan het Geinplein. Dat meldt de politie.

Rond 21.00 uur kwamen twee overvallers met een wapen de winkel binnen, maar zij vertrokken korte tijd later zonder buit. In de omgeving is nog gezocht naar de verdachten waarbij onder meer de hulp werd ingeroepen van een politiehelikopter en Burgernet, maar zij werden niet meer aangetroffen. 

Artikel gaat hieronder verder

De vrijwilligers raakten gewond toen de overvallers de winkel uit vluchtten en zij daarbij proberen om de overvallers tegen te houden, daarbij ontstond een worsteling waarbij één persoon met het wapen tegen het hoofd werd geslagen.

De politie doet nog onderzoek naar de overval.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360