De politie waarschuwt voor zeer schadelijke medicijnen die zijn weggenomen bij een inbraak in een woning in Almere Stad. Alhoewel de woningoverval al op 28 december plaatsvond, werd het missen van de medicatie pas later ontdekt waardoor er nu pas voor gewaarschuwd wordt.

Volgens de politie gaat het om twee witte doosjes met daarin een transparant flesje gevuld met vloeistof. Het is niet bekend om welk medicijn het gaat.

Een ieder die meer informatie heeft, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Elly Peters op dinsdag 17 januari 2023 om 17.04 uur Hopen dat een kind het niet vind bij afval opstraat


avatar

Geplaatst door Kirsten Berg-Lamberts op dinsdag 17 januari 2023 om 17.22 uur De eigenaar/bewoner van het huis moet toch weten om wat voor vloeistof het gaat of denk ik nou echt te simpel?


avatar

Geplaatst door Bonny Clyty op dinsdag 17 januari 2023 om 22.22 uur Hahahaha zo schadelijk dat de dief weet wat hij in handen heeft whahhahahahaha


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.