Tip — deze week 10 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Zaterdag is het eBook 'Het jaar 2022' door Max Joling verschenen. De eindredacteur en columnist bij onder meer Almere Nieuws schreef het boek in eerste instantie als kerstcadeau voor intimi, maar besloot om het daarnaast als eBook op onder meer Bol.com uit te brengen vanwege vele nieuwsgierige reacties onder zijn volgers via social media.

In dit boek neemt Max je mee naar januari om vanaf daar zijn gehele jaar te omschrijven. Wat heeft hij gedaan? Wat voor gevoel en gedachten kwamen daarbij kijken? De aankoop van een nieuw huis, op het randje van de dood en van 'uit elkaar' naar 'samen'.

"Een turbulent jaar", vat Max in het voorwoord samen om vervolgens in het slotwoord te benoemen dat het verhaal klopt: "het is af, dit was 2022." Dit verhaal is een proef voor het uitbrengen van een biografie volgend jaar.

Tijdelijk verkrijgbaar

"Alleen tot na de jaarwisseling verkrijgbaar, daarna zal het boek uit de digitale schappen worden gehaald. Voor een laag tarief te lezen, want ik geef meer om de reacties van lezers. Hoe het wordt ontvangen, wat men er van vindt. Daar een bakker graag zijn brood wil verkopen, wil een schrijver graag gelezen worden. Waardering heeft een grotere waarde dan poen voor mij", vertelt Max verder.

Ook gratis te lezen via Kobo+
Het eBook is aan te schaffen voor slechts 4,99 euro via deze pagina of gratis te lezen via Kobo+ voor diegenen met een abonnement.

Biografie

"Volgend jaar bestaat mijn bedrijf tien jaar. Een jubileum. Gezien mijn leeftijd ben ik misschien wat jong voor een biografie, maar een vriendin omschreef mij ooit in een column als doorsnee 50-jarige die te veel heeft meegemaakt", vertelt Max.

"Een goede manier om met dit verhaal over 2022, te peilen wat men er van vindt. Alhoewel dit verhaal ergens compleet privé is, wil ik de mensen toch een inkijkje geven in mijn leven. Een heleboel heb ik immers niét geplaatst op social media."

Bestel via Bol.com of Almere Nieuws
Klik hier om het eBook aan te schaffen via Bol.com of hier om te bestellen via Almere Nieuws.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit redactieblog

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.