Komend weekend, op zaterdag 17 en zondag 18 december, staat Almere Haven in het teken van de Winterfair! 

"Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er nu ook een wintereditie - de Winter Fair. Dit is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kun je er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken", vertelt de organisatie.

Op de Markt staat een schaatsbaan opgesteld van 100 vierkante meter. Ook zijn er verschillende attracties als bungeejumpen, een springkussen en zweefmolen. Er zijn verschillende kraampjes, waaronder poffertjes, warme chocolademelk en ook is er live-muziek.

De Winterfair is op zaterdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Vanessa Bakker op woensdag 14 december 2022 om 18.02 uur Winterfair? Wordt hier niet gewoon een kerstmarkt bedoeld?


avatar

Geplaatst door Wilma Schouten op woensdag 14 december 2022 om 19.40 uur Marga Schouten mocht je wat anders willen samen met jeroen is dit ook leuk misschien


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.