Onder toeziend oog van vele kinderen samen met hun ouders, is Sinterklaas zaterdagmiddag per trein aangekomen bij het station van Almere Buiten om vanaf daar een ronde door het winkelcentrum te maken op zijn paard.

Niet alleen nam de Goedheiligman zijn trouwe schimmel mee, maar ook waren er vele pieten alsmede een pietenband die de stoet begeleidde. 

Onze huisfotograaf Patrick Moses was aanwezig en maakte onderstaande sfeerimpressie:

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Trees de Vries op zaterdag 19 november 2022 om 23.34 uur Was heel leuk voor jong en oud!!!


avatar

Geplaatst door Sheila Verhaaf op zondag 20 november 2022 om 08.28 uur Was echt heel erg gezellig. Onze kleinzoon heeft genoten en had een glimlach van oor tot oor.


avatar

Geplaatst door Antoinette Derogee op zondag 20 november 2022 om 09.38 uur De mooiste tijd voor ieder kind


avatar

Geplaatst door Anita Peters op zondag 20 november 2022 om 13.18 uur Was super gezellig werd tijd genomen voor de ounder me.kleindochter ban 3 jaar heeft genoten lachen em steeds oma zo leuk


avatar

Geplaatst door Marga van der Weij op zondag 20 november 2022 om 23.54 uur Dat hoort ook dit is zo leuk voor de kinderen en de ouders en grootouders


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.