Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Een winkeldief die woensdagavond werd betrapt tijdens zijn daad in een filiaal van Albert Heijn aan het Meerveldplein in Almere Haven, heeft het voor de hulpdiensten bijzonder spannend gemaakt: nadat de man via de nooduitgang van de supermarkt was weggevlucht, werd hij achterna gezeten door winkelpersoneel om vervolgens een nabijgelegen vijver in te duiken.

Omdat het winkelpersoneel de man niet meer uit het water zag komen, werd het alarmnummer gebeld. Hulpdiensten rukten met spoed uit, omdat de man mogelijk nog in het koude water zou kunnen liggen. Uit voorzorg werd er zelfs een traumaheli opgeroepen.

Korte tijd later, werd de man gezien in het dichte riet. De man werd nagekeken door ambulancepersoneel, en kon nadat hij was opgewarmd worden overgebracht naar het politiebureau.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432