Een winkeldief die woensdagavond werd betrapt tijdens zijn daad in een filiaal van Albert Heijn aan het Meerveldplein in Almere Haven, heeft het voor de hulpdiensten bijzonder spannend gemaakt: nadat de man via de nooduitgang van de supermarkt was weggevlucht, werd hij achterna gezeten door winkelpersoneel om vervolgens een nabijgelegen vijver in te duiken.

Omdat het winkelpersoneel de man niet meer uit het water zag komen, werd het alarmnummer gebeld. Hulpdiensten rukten met spoed uit, omdat de man mogelijk nog in het koude water zou kunnen liggen. Uit voorzorg werd er zelfs een traumaheli opgeroepen.

Korte tijd later, werd de man gezien in het dichte riet. De man werd nagekeken door ambulancepersoneel, en kon nadat hij was opgewarmd worden overgebracht naar het politiebureau.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (16)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Patrick Castenmiller op donderdag 17 november 2022 om 13.25 uur Lekker laten creperen in het water.


avatar

Geplaatst door Liefde Geluk op donderdag 17 november 2022 om 13.34 uur Vind t wel zielig hoor.... was een oude man. Had wasmiddel gepikt. Keur t absoluut niet goed, maar misschien liggen de problemen bij hem zo hoog.... hij wou tenminste wel een schoon wasjes 🫣


avatar

Geplaatst door Ben Moolhuizen op donderdag 17 november 2022 om 13.38 uur " De jeugd van tegenwoordig " 🤡


avatar

Geplaatst door Daniëlla Ferreira op donderdag 17 november 2022 om 13.48 uur Meneer was al best op leeftijd en steelt wel eens vaker uit de winkel. Erg triest dat onze ouderen tegenwoordig moeten stelen om rond te komen 😑


avatar

Geplaatst door Amaryllis Poems op donderdag 17 november 2022 om 13.42 uur Hulp bieden, wijkteam etc misschien gevaccineerd


avatar

Geplaatst door Erik-jan Louw op donderdag 17 november 2022 om 13.45 uur Zonde van de traumahelikopter die voor wat erger worden uitzet deze man steelt en dan moet je zelf op de blaren zitten en je buikt zelf het koude water in dan ben je al niet goed bij je hoofd en eten hoef je niet te stellen want haven heb twee voedselbanken eentje van amja boodschappenhoekje en als je dat ook heb verpest dan moet je even nachtje brommen 180 euro aftikken voor het gene wat je gejat heb


avatar

Geplaatst door Geeske van Hoek op donderdag 17 november 2022 om 13.49 uur Lezen jullie wel psies wat er is gebeurt!!! Vreselijke commentaar altijd van de betweters ! een oude man die wasmiddel had gepikt ok pikken mag niet maar geloof me word alleen maar erger !!!! Als t zo doorgaat moet je vreten voor je kinderen stelen anders verhongeren ze !!!! Als je niet hoeft te stelen of te bedelen mag jeje gelukkig prijzen !!!


avatar

Geplaatst door Mar Ebbing op donderdag 17 november 2022 om 13.48 uur Ik had hem lekker laten zwemmen, misschien kan hij nog naar Engeland oversteken


avatar

Geplaatst door Sylvana Margarethe op donderdag 17 november 2022 om 14.04 uur 😂😂😂😂 Helaas weer niet gelukt


avatar

Geplaatst door Ilona Geerling op donderdag 17 november 2022 om 14.25 uur Dat krijg je als de boodschappen niet meer te betalen zijn triest eigenlijk


avatar

Geplaatst door Brigitte le Roux op donderdag 17 november 2022 om 15.11 uur Verschrikkelijk dat je tot deze middelen moet grijpen...waar blijft de steun van de gemeente!!


avatar

Geplaatst door Wally Risch op donderdag 17 november 2022 om 15.54 uur Zover is het gekomen in dit kut land 10 jaar geleden nog iets van trots nu totale schaamte ☹️


avatar

Geplaatst door Ingrid Schoute op donderdag 17 november 2022 om 16.51 uur Zo kwam hij letterlijk van een KOUDE kermis thuis. DODO.


avatar

Geplaatst door Ingrid Schoute op donderdag 17 november 2022 om 16.56 uur Ik lees net dat het om een meneer op leeftijd gaat, en dat hij dan zielig is , maar hij rent wel via de nooduitgang de winkel uit, een meneer op leeftijd rent niet, en als ze daar weten dat hij steelt is er ook nog zoiets als een winkelverbod.


avatar

Geplaatst door Gras Junior op vrijdag 18 november 2022 om 01.41 uur Wanneer je dom bent en niet goed kan plannen🤣🤣🤣


avatar

Geplaatst door Mirjam Balster op vrijdag 18 november 2022 om 00.59 uur Vreemde reacties hier..wat een haatdragende mensen heb je hier..


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.