Een 27-jarige man uit Almere is dinsdagavond van de weg in Lelystad gehaald, nadat er bij de meldkamer een melding binnenkwam over een slingerende auto op de weg.

Volgens de politie reageerde de bestuurder niet op het stopteken. Toen het voertuig bij een rood stoplicht stil stond, grepen agenten hun kans en haalde de sleutels uit het contactslot. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek de man een alcoholwaarde van 895 te hebben, terwijl maximaal 220 is toegestaan. Ook bleek de man geen rijbewijs te hebben. Tegen de man zijn inmiddels verschillende bekeuringen uitgeschreven, ook heeft hij een rijverbod gekregen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door John Nel van Eyden-Reijinga op woensdag 16 november 2022 om 17.30 uur Auto in beslag nemen Die man opsluiten en de sleutel weggooien niet meer naar omkijken!!!!


avatar

Geplaatst door Don Well op woensdag 16 november 2022 om 19.34 uur Is ook meteen 4x duurder die boete...


avatar

Geplaatst door Gigi Hamersveld op vrijdag 18 november 2022 om 09.30 uur Een rijverbod, wat een grap, hij heeft niet eens een rijbewijs??


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.