De politie heeft dinsdag een 54-jarige man uit Lelystad aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 77-jarige vrouw uit Almere.

In mei van dit jaar trof de politie in een woning aan het Zuidwoldepad in Stedenwijk het lichaam aan van de vrouw waarna uit onderzoek bleek dat er aanwijzingen waren voor een misdrijf.

 De politie startte een onderzoek, wat leidde tot de aanhouding van de man uit Lelystad. De man zal komende vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Artikel gaat hieronder verder

Doorzoekingen

Binnen het onderzoek hebben er tevens op drie locaties in Lelystad, doorzoekingen plaatsgevonden. Daarbij werd een onbekend voorwerp aangetroffen, uit veiligheidsoverwegingen werd de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) ingeschakeld, om het explosief te onderzoeken. 

Het is niet bekend om wat voor voorwerp het exact ging.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342