Het weer in Almere

 • Vandaag

  Vr 30 september 2022
  17 °C
 • Morgen

  Za 01 oktober 2022
  15 °C
 • Overmorgen

  Zo 02 oktober 2022
  16 °C

Meer weer? Klik hier

Vrijdag 30 september 2022
15.7 °c
2

Word jij onze 38,734e volger?

instagram

linkedin

De Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad viert 12.5 jarig jubileum met feest

2 reacties Politiek en gemeente

Foto via architectuurplaquette.com


Op zaterdag 24 september is het exact twaalf en een half jaar geleden dat de vestiging van De Nieuwe Bibliotheek aan het Stadhuisplein in Almere Stad haar deuren opende, en dat wordt gevierd met verschillende activiteiten die er worden georganiseerd.

De activiteiten zijn gratis toegankelijk, wel wordt er bij een aantal activiteiten gevraagd om van te voren te reserveren via de website. Op de dag zelf, staat er voor 12.00 uur een bijzondere onthulling op het programma.

Hakim

Op zaterdag 24 september geeft Hakim, bekend uit Sesamstraat maar ook bekend als theaterartiest en mimespeler, een kindervoorstelling van 13.30 tot 13.45 uur.

De voorstelling staat volledig in het teken van het jubileum van de bibliotheek.

'Opruimen!'

Van 14.30 tot 16.45 uur geeft Mascha Lapien een interactieve lezing voor mensen die genoeg hebben van rommel in huis en de drukte in het hoofd.

"Mascha heeft een passie voor opruimen en een fascinatie voor de relatie die we met onze spullen hebben. Ze is gecertificeerd professional organizer en geeft je in deze lezing handvaten voor het structureel opruimen en opgeruimd houden van je leven", aldus een woordvoerder van De Nieuwe Bliotheek.

Film: ET

Van 14.30 tot 16.45 uur kan er gekeken worden nar Steven Spielberg's klassieker ET waarin het verhaal wordt verteld over Elliott, een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen (ET) die gestrand is op Aarde.

Meer activiteiten

Naast bovengenoemde activiteiten zijn is er nog een heleboel ander leuks te doen en te beleven. Ook wordt er uiteraard gezorgd voor drankjes, hapjes en muziek.

Onder meer is er nog een workshop ballonfiguren maken, een pubquiz, een Taalcafé, kunnen kinderen zich laten schminken en is er een Eerste Hulp voor digitale vragen.Reacties (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Riet van der Aa op zondag 11 september 2022 om 14.30 uur
Wij tweetjes vrijdag j.l. ervan genoten.❤️
user
Geplaatst door Love Sweetie op vrijdag 09 september 2022 om 13.22 uur
Gezellig op de dag dat ik ook jarig ben 🤣🙈
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Het weer in Almere

 • Vandaag

  Vr 30 september 2022
  17 °C
 • Morgen

  Za 01 oktober 2022
  15 °C
 • Overmorgen

  Zo 02 oktober 2022
  16 °C

Meer weer? Klik hier

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!