Tip — deze week 15 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft woensdagmiddag een 22-jarige vrouw uit Almere aangehouden nadat zij werd betrapt op het gebruik van lachgas achter het stuur. 

Volgens de politie kwam er rond 16.30 uur een melding binnen over een vrouw die op de A6 lachgas zou gebruiken achter het stuur.

Artikel gaat hieronder verder

Toen agenten vervolgens eenmaal naast haar reden, bleef de vrouw doorgaan met het gebruiken van lachgas via een ballon waarop er een stopteken werd gegeven.

Echter, stopte de vrouw niet en ging er als een haas vandoor. De auto werd vervolgens klemgereden door de politie: haar rijbewijs is ingevorderd en zij zal verschillende boetes tegemoet kunnen zien.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432