Tip — deze week 15 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een steekpartij plaatsgevonden op het Forum in het centrum van Almere Stad. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie vond het incident rond 17.30 uur plaats toen een tiener vanaf de kermis naar een horecagelegenheid op het Forum liep en een woordenwisseling ontstond tussen de tiener en een andere groep. Het slachtoffer werd geslagen en vervolgens gestoken.

Artikel gaat hieronder verder

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, kort na het incident kon een verdachte worden aangehouden waarbij een waarschuwingsschot werd gelost.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Realtime meldingen van hulpdiensten ontvangen in je tijdlijn?
Volg Almere Nieuws dan op Twitter of volg de speciale P2000-pagina op Facebook.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432