De twee personen waarvan één dood en de ander gewond werden aangetroffen aan het Osirispad in Almere Poort, zijn twee mannen van 46 en 47 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat meldt de politie maandagmiddag.

Maandagochtend werd de politie gealarmeerd door een voorbijganger die het tweetal zag. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek een persoon al overleden te zijn. De ander is naar het ziekenhuis overgebracht.

Sinds de vondst doet de politie onderzoek, maar de doodsoorzaak van de 47-jarige man is vooralsnog niet bekend. Ook is het nog niet bekend of er sprake is van een misdrijf.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Carla Philippi op maandag 21 februari 2022 om 17.56 uur Wow triest hoor...misschien door de kou, regen, harde wind..heb je 47 jaar geleefd op deze aarde en eindig je zo..ben altijd benieuwd hoe zo'n iemand dan heeft geleefd..RIP


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.