Het weer in Almere

 • Vandaag

  Di 24 mei 2022
  16 °C
 • Morgen

  Wo 25 mei 2022
  17 °C
 • Overmorgen

  Do 26 mei 2022
  18 °C

Meer weer? Klik hier

Dinsdag 24 mei 2022
13.1 °c
2

Word jij onze 38,344e volger?

instagram

linkedin

Openbaar Ministerie heeft tweede aangifte tegen Ali B ontvangen

Entertainment


Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een tweede aangifte tegen Ali B ontvangen, zo wordt woensdagmiddag gemeld.

Al eerder deed er een persoon aangifte tegen het jurylid van The Voice of Holland vanwege seksueel wangedrag. De tweede aangifte betreft een zedenzaak. Naar aanleiding van de tweede aangifte, heeft RTL besloten om de samenwerking met de Almeerder op te schorten.

Ali B heeft tijdens de bekendmaking van de eerste aangifte, direct een verklaring uitgebracht waarin hij meent onschuldig te zijn en alle vertrouwen te hebben in het vervolg van de zaak. Ook zegde hij toe overal zijn medewerking aan te verlenen.

The Voice of Holland

Vorige week zaterdag werd bekend dat The Voice of Holland per direct van de buis werd gehaald, nadat het programma BOOS van Tim Hofman bekend maakte komende donderdag een uitzending te wijden aan misstanden achter de schermen van het televisieprogramma. Zo zou er sprake zijn van seksuele wantoestanden en machtsmisbruik. Ook gerelateerde programma's als The Voice Kids en The Voice Senior verschijnen voorlopig niet.

Jeroen Rietbergen, bandleider bij het programma, erkende en stapte direct op. Afgelopen maandag werd bekend dat zijn partner, Linda de Mol, de relatie heeft beëindigd. Jurylid Anouk besloot om verdere onderzoeken niet af te wachten en op te stappen als jurylid.

Komende donderdag vanaf 16.00 uur is de uitzending van BOOS te zien op het YouTube-kanaal van BNNVARA. 

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 52 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 52 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Het weer in Almere

 • Vandaag

  Di 24 mei 2022
  16 °C
 • Morgen

  Wo 25 mei 2022
  17 °C
 • Overmorgen

  Do 26 mei 2022
  18 °C

Meer weer? Klik hier

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!