Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft haar handen afgelopen weekend druk gehad aan de staandehouding van een vrouw waarbij het pas na drie pogingen lukte om haar voertuig tot stilstand te brengen.

Volgens de politie ramde de automobiliste op de A10 bij Amsterdam een ander voertuig waarna zij op de vlucht sloeg. Vermoedelijk was zij in slaap gevallen toen zij de aanrijding veroorzaakte.

Achtervolging

Al op de A1 bij Diemen gaf de politie de vrouw een stopteken, maar ging er als een haas vandoor. Op de A6 kregen de agenten bijstand van twee andere voertuigen, maar de politie werd tot tweemaal toe afgesneden toen zij het voertuig van de vrouw tot stoppen wilden dwingen.

Artikel gaat hieronder verder

Een derde poging om het voertuig te stoppen, op de Hogering in Almere, slaagde waarna de vrouw kon worden aangehouden. De poging slaagde doordat het voertuig van de vrouw achterop een politievoertuig botste.

Aanhouding

Tijdens de aanhouding bleek de vrouw onder het braaksel te zitten en weigerde zij een bloedafname. Ook na een nacht in de cel weigerde zij nog steeds om mee te werken.

De vrouw is overgebracht naar een spoedeisende psychiatrische afdeling, ook is haar rijbewijs ingevorderd.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432