Maandag 17 januari 2022
5.4 °c
1

Word jij onze 37,777e volger?

instagram

linkedin

Kunstlinie biedt 100 procent zekerheidsgarantie tijdens coronamaatregelen

1 reacties Entertainment


De Kunstlinie in Almere Stad biedt haar bezoekers een honderd procent zekerheidsgarantie omtrent het aanschaffen van kaarten voor shows die bij het theater worden geboekt. met de zekerheidsgarantie hoopt het theater dat mensen het aandurven om daadwerkelijk een kaartje te kopen voor een voorstelling.

Wanneer de voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd vanwege de coronamaatregelen, wordt er een nieuwe speeldatum aangeboden of kunnen mensen kiezen om het geld terug te laten storten op de rekening. Ook is het mogelijk om een voucher te krijgen met het oorspronkelijke bedrag.

Coronamaatregelen

Op dit moment is het zo dat het theater al om 17.00 uur haar deuren moet sluiten. Afgelopen vrijdag werd bekend dat het OMT strengere maatregelen adviseert vanwege de omikronvariant.

Naar verwachting neemt het demissionair kabinet komende week een besluit daarover en zal er eventueel een persconferentie volgen.

Programmering Kunstlinie

Alle georganiseerde shows voor dit jaar zijn in de Kunstlinie nagenoeg volledig geschrapt. Wel werkt het theater aan de programmering voor volgend jaar, zo zal The Sound of Music in februari vier dagen lang worden opgevoerd in het theater en is in april de voorstelling Titanic te zien.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Barbara van Cann op zondag 19 december 2021 om 00.25 uur
Ik heb voor de corona periode kaartjes gekocht. Door corona ging het niet door. En nu ik mijn geld terug vroeg kon dit niet werd er gezegd. Ik kon alleen een voucher krijgen.
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!