Woensdag 19 januari 2022
-1.8 °c
1

Word jij onze 37,778e volger?

instagram

linkedin

Dreiging in Almere Haven: burgemeester besluit om cameratoezicht te plaatsen bij Schoolwerf

3 reacties Politiek en gemeente


Burgemeester Franc Weerwind heeft besloten om cameratoezicht te plaatsen rondom de Schoolwerf in Almere Haven vanwege de ernstige vrees voor dreiging.

Het is niet bekend om wat voor dreiging het exact gaat, maar de burgemeester ontving informatie over de dreiging vanuit de politie waartoe is besloten om cameratoezicht in te stellen.

Met de aanwezigheid van cameratoezicht hoopt Weerwind dat de openbare orde gehandhaafd blijft en omwonenden worden beschermd. Naar verwachting blijft het cameratoezicht in ieder geval aanwezig tot eind februari 2022.


Vacature-alert - 18 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 18 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Rebeca Diaz op woensdag 01 december 2021 om 13.09 uur
💪💪 ze zouden ook camara's hangen op bushaltes mensen maak en puin van ze gooien hun troep op bij bushaltes overal in almere vooral bij h' oo'r station al de troep resterende dozen, beker die ze nemen van macdonald.🥱🥱🥱
user
Geplaatst door Denise Neenee op woensdag 01 december 2021 om 10.18 uur
Ja vanwege al die drugsdealers daarzo heb er zelf gelukkig geen last van maar erg gezellig is t niet als je t aan de stok krijgt met die lui
user
Geplaatst door Donny Van Tongeren op woensdag 01 december 2021 om 07.40 uur
"Vrees voor dreiging" 😅 man man man
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!