1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Guur weer op komst: temperatuur richting vriespunt, weekend kans op natte sneeuw

Politiek en gemeente


Er is guur weer op komst, zo melden verschillende weerbureaus woensdag. Dagen waarbij de temperatuur niet hoger zal uitkomen dan slechts 4 graden boven nul met daarbij kans op regen en mogelijk natte sneeuw.

Volgens weerbureau Weeronline worden donderdag en vrijdag nog twee herfstachtige dagen met temperaturen tot maximaal 8 graden en enigszins zon. Vanaf vrijdag maakt de zon plaats voor bewolking en daling van de temperatuur waarbij de gevoelstemperatuur als gevolg van de wind onder het vriespunt uitkomt.

Natte sneeuw kan vooral in de nachten vallen, maar zal uiteindelijk niet blijven liggen doordat de temperatuur nog boven het vriespunt blijft. 

Volgende week

Volgende week verbetert het weerbeeld enigszins waarbij de temperatuur stijgt tot maximaal 7 graden met kans op een spat regen, maar uiteindelijk zal de zon zich zelfs nog even kunnen zien op 5 december.


Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in politiek en gemeente


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only