1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Gratis hockeytrainingen bij Buitenhout MC voor jeugd in Almere

Entertainment


Met een lekkere luie vakantie achter de rug en de start van de scholen komt men langzaam weer in beweging. Bij hockeyclub Buitenhout MHC is bewegen belangrijk en sociale contacten essentieel, helemaal in deze tijd.

Daarom geeft Buitenhout MHC alle jeugd vanaf 5 jaar de kans om in de maanden september en oktober 3 keer gratis mee te trainen. Op deze manier wil de hockeyvereniging meer jeugd geïnteresseerd krijgen in de sport hockey, ze laten bewegen in de buitenlucht én ze nieuwe mensen laten ontmoeten.

Gratis en vrijblijvend

De gratis en vrijblijvende trainingen zijn op zondag 12, 19 en 26 september en zondag 3 oktober. De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden verloopt via de website en is vanwege onder andere de aantallen trainers en verzekeringen verplicht en kan tot en met uiterlijk 17 september.

Vanzelfsprekend gaat Buitenhout MHC coronaproof te werk aan de hand van de meest recente protocollen.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.6 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,9 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only