1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Tiener (16) beroofd van fiets en tas in Literatuurwijk

7 reacties 112 Literatuurwijk


Een 16-jarige jongen is woensdagavond het slachtoffer geworden van een beroving in Literatuurwijk. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie fietste de jongen rond 20.40 uur op het Arthur van Schendelpad toen er ter hoogte van de Archiple een gemaskerd persoon opdook. Het slachtoffer werd van zijn fiets getrokken waarna er nog twee personen verschenen en het slachtoffer van zijn fiets en tas werd beroofd.

Signalementen

De drie personen gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor. Van de verdachten is het navolgende signalement bekend:

  • Verdachte 1 gekleed in een grijs trainingspak met capuchon, leeftijd tussen 18 en 20 jaar oud, getint uiterlijk. Deze verdachte droeg witte schoenen.
  • De twee andere verdachten waren eveneens getint en een van hen droeg een zwart joggingpak.

De politie hoopt dat er getuigen zijn van het incident - zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Literatuurwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Literatuurwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (7)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Nico de Gooijer op vrijdag 03 september 2021 om 16.21 uur
Laat dit geteisem onder begeleiding van politie (speciaal opgeleide en onomkoopbare eenheden) deze gasten allle "Berenklauw" planten met wortel en tak laten verwijderen uit ons land, achtergelaten macdonalds verpakkingen laten opruimen. Of de rode amerikaanse rivierkreeftjes uit al onze wateren laten vissen en die verwerken voor de voedingsindustrie. Stranden schoonmaken, bomen aanplanten. Hen laten werken op locaties die geheim voor hun familie zijn en hen alle communicatiemiddelen ontnemen. Werken in overalls met The North Face logo er op, in rubberlaarzen met Louis Vuitton print laten lopen, om ze enigszins een thuis gevoel te geven. Handen afhakken zou zonde zijn, werken tegen kost en cellulaire inwonning lijkt mij voor onze samenleving gunstiger, geeft werkgelegenheid en meer penitentiaire inrichtingen.
user
Geplaatst door Mari-lou van Kolfschoten op vrijdag 03 september 2021 om 00.28 uur
Om 21.20 uur werd ik door 3 'soort gelijke types' benaderd / bedreigd en uitgescholden op de Pijnackerpad brug / Gorichemgracht. Toen ik vlak voor ze kwam te fietsen zagen ze waarschijnlijk dat ik ' te zwaar' voor ze was en bedachten ze zich ? Ik heb vlak daarna de buurt app ingeschakeld en melding gedaan bij de politie. šŸ˜” buren kwamen meteen met hun honden naar buiten en hebben ze verderop nog aangesproken. Ze namen meteen de benen.
user
Geplaatst door Mieke Robijn op donderdag 02 september 2021 om 21.07 uur
Blijf met je poten van ander mans spullen af
user
Geplaatst door Diana van Dapperen op donderdag 02 september 2021 om 20.29 uur
En heel veel sterkte ook voor de ouders van deze kids
user
Geplaatst door Diana van Dapperen op donderdag 02 september 2021 om 20.19 uur
Elke keer weer ben ik dankbaar als hij thuis is, ik wil me kinderen vrijheid geven en niet in angst opvoeden maar het is fucking moeilijk en de burgemeester is druk met fucking floriade ipv de veiligheid
user
Geplaatst door Daniƫlle de Vries op donderdag 02 september 2021 om 20.07 uur
Joop de Vries goede wijk wel
user
Geplaatst door Hanneke Willemsen op donderdag 02 september 2021 om 19.52 uur
Sterkte voor de jongen. Wat een trauma.
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only