1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Uitfestival in Almere gaat niet door

Entertainment


Het Uitfestival dat van 24 tot en met 26 september zou worden georganiseerd in Almere Centrum, gaat niet door. Ook vorig jaar werd er een streep gezet door het festival als gevolg van de coronapandemie.

Alhoewel de volgende persconferentie van het kabinet staat gepland op 20 september, zegt de organisatie niet te willen wachten vanwege de (financiële) risico's en de editie door te schuiven naar volgend jaar september.

Het Uitfestival werd voor het laatst georganiseerd in 2019, toen er meer dan 80 artiesten optraden en 120 voorstellingen werden gegeven. Het uitfestival betekent de aftrap van het culturele seizoen in de stad.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.7 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,1 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only