1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Almeerder (29) mishandeld bij straatroof in Stedenwijk

3 reacties 112 Stedenwijk


Zaterdagnacht is een 29-jarige man mishandeld tijdens een gewelddadige straatroof aan de Dokkumlaan. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie reed de man rond 02.45 uur op zijn scooter vanaf de Sappemeerstraat het fietspad van de Dokkumlaan op toen hij ter hoogte van de Drachtenstraat wilde schuilen voor de regen. Op de plek stonden ook nog drie andere mannen, die het slachtoffer met geweld beroofden van zijn scooter en andere spullen.

De drie verdachten zijn er vervolgens op vandoor (een op de gestolen scooter en twee op fietsen) via de Drachtenstraat en de Franekerstraat.

Signalementen

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

  • Verdachte 1: man tussen de 30 en 40 jaar, donkere huidskleur, geen gezichtsbeharing, ingevallen gezicht, ruwe huid op de wangen en zichtbare rimpels. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een sportief postuur. Hij droeg een zwarte jar, zwarte trainingsbroek en sprak Nederlands zonder dialect of accent.
  • Verdachte 2: een man tussen de 30 en 35 jaar, donkere huidskleur, zwart en kort haar, lichte baardgroei. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een sportief postuur. Hij droeg een capuchon, zwarte jas en zwarte trainingsbroek. Hij sprak Nederlands zonder dialect of accent.
  • Verdachte 3: een man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij droeg een capuchon, zwarte jas en zwarte trainingsbroek.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Stedenwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Stedenwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Paula Langbein op maandag 02 augustus 2021 om 18.00 uur
Ja het zal weer eens niet 😡🤬🤮🤮🤮
user
Geplaatst door Hans ten Oort op maandag 02 augustus 2021 om 15.27 uur
Weer drie die pappiertjes gaan prikken, het wordt steeds schoner in de stad.
user
Geplaatst door Ron Res op maandag 02 augustus 2021 om 15.00 uur
Werken voor je spullen zit niet in de genen. 😡
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only