Tip — deze week 10 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Zaterdagnacht is een 29-jarige man mishandeld tijdens een gewelddadige straatroof aan de Dokkumlaan. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie reed de man rond 02.45 uur op zijn scooter vanaf de Sappemeerstraat het fietspad van de Dokkumlaan op toen hij ter hoogte van de Drachtenstraat wilde schuilen voor de regen. Op de plek stonden ook nog drie andere mannen, die het slachtoffer met geweld beroofden van zijn scooter en andere spullen.

De drie verdachten zijn er vervolgens op vandoor (een op de gestolen scooter en twee op fietsen) via de Drachtenstraat en de Franekerstraat.

Signalementen

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

  • Verdachte 1: man tussen de 30 en 40 jaar, donkere huidskleur, geen gezichtsbeharing, ingevallen gezicht, ruwe huid op de wangen en zichtbare rimpels. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een sportief postuur. Hij droeg een zwarte jar, zwarte trainingsbroek en sprak Nederlands zonder dialect of accent.
  • Verdachte 2: een man tussen de 30 en 35 jaar, donkere huidskleur, zwart en kort haar, lichte baardgroei. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een sportief postuur. Hij droeg een capuchon, zwarte jas en zwarte trainingsbroek. Hij sprak Nederlands zonder dialect of accent.
  • Verdachte 3: een man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij droeg een capuchon, zwarte jas en zwarte trainingsbroek.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.