Als gevolg van werkzaamheden is het Spoorbaanpad ter hoogte van station Almere Centrum vanaf komende maandag (26 juli) afgesloten. Dat meldt de gemeente.

Volgens de gemeente is de afsluiting nodig om verschillende werkzaamheden aan het station te kunnen uitvoeren. Fietsers zullen ter plekke worden omgeleid.

De werkzaamheden duren volgens de gemeente tot begin september.

[img caption=-]https://pbs.twimg.com/media/E6512mTXEAAOUp8?format=jpg&name=4096x4096[/img]


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (9)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Shari Gunzel op vrijdag 23 juli 2021 om 10.41 uur Marc word dus omfietsen naar je werk


avatar

Geplaatst door Ludo Van Bolhuis op vrijdag 23 juli 2021 om 11.16 uur Het kan in Almere overal tegelijk bezig te zijn 😂😂😂


avatar

Geplaatst door Diana Duinkerken op vrijdag 23 juli 2021 om 10.45 uur Als de gemeente dan ook gelijk het onderhoud doet aan het spoorbaanpad ipv alleen aan het station dan zou het prettig zijn .....anders wordt het waarschijnlijk weer in de winter voor maanden afgesloten voor 2 kilometer asfalt net als toen bij muziekwijk


avatar

Geplaatst door Tamara Roos op vrijdag 23 juli 2021 om 10.59 uur Wessel van Egmond wat irritant


avatar

Geplaatst door Madelief Bekker op vrijdag 23 juli 2021 om 10.46 uur Nee he Waarom alles te gelijk weer


avatar

Geplaatst door Amy Bosch op vrijdag 23 juli 2021 om 11.43 uur Tanja Meijlink weet niet of je uberhaubt hier nog fietst, maar voor de zekerheid.


avatar

Geplaatst door Stephan Rooijakkers op vrijdag 23 juli 2021 om 11.49 uur Fietspad langs Fanny Blanker-Skoen mogen jullie ook wel een keer gaan onderhouden. Of het fietspad langs de hockeyvereniging bij muziekwijk. Man-man wat een ellende dat pad.


avatar

Geplaatst door Chantal Koopal op vrijdag 23 juli 2021 om 12.39 uur Het is toch niet normaal je kan op het moment niet eens meer normaal in de stad komen met je fiets tenzij je 30 km omfietst


avatar

Geplaatst door Jesca Dub op vrijdag 23 juli 2021 om 18.57 uur Ik dacht dat ze éindelijk met het spoorbaanpad bezig gingen toen ik de kop zag.. Nee hoor, gaat alleen om het stukje bij station. En niet eens voor het spoorbaanpad.. Begin nou eens aan die bruggen.. Of moet er eerst iemand doorheen zakken?


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.