1

Word jij onze 37,202e volger?

instagram

linkedin

Foto's: Studenten van Windesheim halen diploma op bij drive-through

1 reacties Entertainment


Studenten van Windesheim in Almere Stad beleven dit jaar een unieke diplomauitreiking: namelijk via een drive-through. Als gevolg van de coronamaatregelen leek het de school dit jaar een passend idee om de uitreiking op een alternatieve manier te organiseren.

"Corona heeft het afgelopen studiejaar veel impact gehad op studenten. Ondanks alle uitdagingen is het ruim 500 studenten van hogeschool Windesheim gelukt om hun bachelor- of associate degree opleiding af te ronden", vertelt een woordvoerder van de school.

Iedere afgestudeerde student volgt met zijn of haar vrienden in de auto, bus, scooter of fiets een feestelijke route langs de nieuw aangelegde grasvelden op de Esplanade. Tijdens verschillende stops zorgen docenten voor een persoonlijk onthaal. Ook wordt er onderweg een handtekening gezet onder het diploma

De drive-through is afgelopen vrijdag begonnen en duurt nog tot en met woensdag.

Foto's

[img caption=-]https://www.almere-nieuws.nl/media/images/12072021_183449_9900900658.jpg[/img]

[img caption=-]http://www.almere-nieuws.nl/media/images/12072021_183454_7827148722.jpg[/img]

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Belinda Wenink op dinsdag 13 juli 2021 om 16.05 uur
Heel erg leuk voor de studenten en gun het ze van harte! maar kan die vervelende muziek ook uit!! Woon aan de overkant en hoor het nu al 3 dagen!
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

12.1 °C

Zwaar bewolkt, temperatuur voelt aan als 10,6 °C. - meer weer »

Ma

8 - 18 °

Di

10 - 19 °

Wo

13 - 17 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only