1

Zondagochtend zijn de hulpdiensten uitgerukt naar de Kerkgracht in Almere Haven waar een hert in de gracht terecht is gekomen.

Waarschijnlijk dacht het beestje dat de groene laag op het water gras was”, aldus een woordvoerder van de politie.

Nadat het hert door de brandweer aan de kant werd geholpen, hebben hulpdiensten het hert gekalmeerd waarna de dierenambulance is opgeroepen om het hert weer naar het bos te brengen.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

28-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (6)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Jantien van der Vliet op zondag 11 juli 2021 om 13.29 uur Almere Haven mag voor mij beschermd gebied worden. Steenmarters, hert in de gracht...hoe bijzonder... Hoe gaat de gemeente Almere de inwoners van Almere Haven bescherming bieden?


avatar

Geplaatst door Monique Monsou-Plaatsman op zondag 11 juli 2021 om 13.39 uur Super dat dit diertje gered is, staat zelfs in de telegraaf hoe bijzonder is dit nieuws dan wel😀


avatar

Geplaatst door Niels van Horssen op zondag 11 juli 2021 om 17.01 uur Verschrikkelijk dat de dieren zo opgejaagd/verdreven worden dat ze in de woonwijken terechtkomen.


avatar

Geplaatst door Christal Rampie op zondag 11 juli 2021 om 18.59 uur Bouwen en bouwen. Hier zijn herten, vossen. Maar er moeten huizen komen, dus de dieren raken ook hier in panniek


avatar

Geplaatst door Magda Meilink op zondag 11 juli 2021 om 19.48 uur Onvoorstelbaar, kerkgracht is midden in het centrum! Dan heeft het beestje een aardige wandeling midden door het centrum gemaakt! Fijn dat hij gered is.


avatar

Geplaatst door Ludo Van Bolhuis op maandag 12 juli 2021 om 08.43 uur Hoe komt dat beest daar nou terecht ?


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.