1

Vermist tussen Poort en Centrum: 22-jarige vrouw met 'mogelijk bekraste armen en benen of in verband'

112

De politie is maandagavond op zoek naar een 22-jarige vrouw die voor het laatst is gezien tussen Almere Centrum en Almere Poort. 

Volgens de politie heeft de vrouw een blank uiterlijk en klein postuur waarvan mogelijk de armen en benen bekrast zijn of in het verband zitten. Verdere informatie over het signalement is niet bekend gemaakt.

Een ieder met tips wordt verzocht om het alarmnummer (112) te bellen. Onder meer is er een Burgernet-actie opgestart om de vrouw te vinden.


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (12)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Willemien Van Der Zande op dinsdag 08 juni 2021 om 19.51 uur
in t centrum bleven ze boven m’n kop hangen. Loop op krukken en heb m’n been in een gipsspalk. Had het idee dat ze wat van me moesten haha 😂 😆 Maar fijn dat ze gevonden is. 😊
user
Geplaatst door Mary De Haan op maandag 07 juni 2021 om 22.21 uur
Ze is in goede gezondheid aangetroffen volgens de politie
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zaterdag 19 juni 2021

16.6 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,7 °C. - meer weer »

Za

16 - 21 °

Zo

15 - 21 °

Ma

13 - 14 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-