Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Een 39-jarige man uit Almere is donderdagavond door de politie aangehouden na het mishandelen van kinderen bij een basisschool in Danswijk.

Volgens de politie vond er rond 18.15 uur een conflict plaats op de parkeerplaats nabij een basisschool aan de Salsastraat. Tijdens dit conflict mishandelde een man een kind en bedreigde het kind met een mes. Vervolgens werden nog twee andere kinderen mishandeld.

De man vluchtte vervolgens weg op een scooter, en trapte tijdens zijn vlucht nog een kind van zijn fiets af. Tegen de man werden direct meerdere aangiften gedaan, waarna de man kon worden aangehouden.

Artikel gaat hieronder verder

Getuigenoproep

De politie is nog op zoek naar getuigen, zij worden opgeroepen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 onder vermelding van registratienummer 2021119529.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432