Woensdagavond zijn preventieadviseurs van de gemeente langs de deuren gegaan in Molenbuurt om bewoners te informeren over inbraakpreventie en brandveiligheid. Onder andere werd er verteld over hoe de woningen beter konden worden beveiligd.

Ook werd woensdagavond het buurtpreventieteam van Molenbuurt in het zonnetje gezet. "Samen met de wijkagent zorgt het buurtpreventieteam al drie jaar voor een veiligere wijk", vertelt een woordvoerder van de gemeente. De vrijwilligers werden bedankt voor hun actieve inzet in de buurt.

In totaal kent Almere 33 actieve buurtpreventieteams die er samen met de politie en gemeente voor zorgen dat de buurt leefbaar en veilig blijft.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Sheriva Jordan Poulain op donderdag 20 mei 2021 om 18.58 uur Zus Slocombe Naomie Poulain jullie missen wa


avatar

Geplaatst door Hilda Zuidema op donderdag 20 mei 2021 om 19.20 uur Ik ook niks gezien


avatar

Geplaatst door Rich Hermans op donderdag 20 mei 2021 om 11.49 uur Helemaal veilig krijg je het niet Als ze binnen willen komen doen ze dat Kunt het de inbrekers wel moeilijker maken.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.