Nieuwe roman van Almeerse auteur Gilbert Keyzer verkrijgbaar


Op maandag 26 april verschijnt de nieuwe roman van de Almeerse auteur Gilbert Keyzer. De nieuwe roman bestaat uit 200 pagina's en draagt de titel 'Bloemen van Dewi'.

De roman gaat over Steven Staris, een gepensioneerd docent economische vakken die al jaren gescheiden is van zijn ex-vrouw Dewi. "Hij drinkt te veel en besteed zijn tijd aan wandelingen met zijn labrador Ben. Op een dag krijgt hij van zijn huisarts Archie Sprengers te horen dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft. Met de Dood voor ogen, bouwt hij zijn leven af. Archie wordt door dementie geteisterd. Langzaam maar zeker raakt hij de controle over zijn praktijk en zijn leven kwijt.", aldus Keyzer over zijn nieuwe roman.

De nieuwe roman is vanaf maandag verkrijgbaar via Schrijverspunt en Bol.com. Pre-orderen is al mogelijk.


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in overige


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 11 mei 2021

13.5 °C

Lichte motregen en regen, temperatuur voelt aan als 13,5 °C. - meer weer »

Di

11 - 16 °

Wo

9 - 15 °

Do

8 - 14 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com