Almere Haven Festival gaat ook dit jaar niet door


Het Almere Haven Festival gaat ook dit jaar niet door. Dat meldt de organisatie vrijdagochtend.

Het jaarlijkse festival wat ieder jaar in september plaatsvindt, vond vorig jaar ook al geen doorgang vanwege de coronacrisis. Vorig jaar zou het festival haar twintigste jubileum vieren, maar dit wordt voor de tweede keer uitgesteld.

"Met pijn in het hart moeten wij concluderen dat de vooruitzichten voor begin september te onzeker zijn om een Havenfestival in 2021 te organiseren. Na overleg met wethouder Hilde van Garderen, sponsoren, het Nederlands Philharmonisch Orkest en zorgvuldige afweging van de situatie rondom covid, de vaccinatiestrategie en voortgang daarvan, hebben we besloten dit jaar het festival niet te houden," aldus Nik Smit, directeur van Almere City Marketing en organisator van het Almere Haven Festival.

De organisatoren richten zich nu op een jubileumeditie in 2022. Het festival zal dan gaan plaatsvinden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september 2022.


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 11 mei 2021

13.5 °C

Lichte motregen en regen, temperatuur voelt aan als 13,5 °C. - meer weer »

Di

11 - 16 °

Wo

9 - 15 °

Do

8 - 14 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com