Een dagje eropuit in de lente: ontdek de natuur van Almere en omstreken in een DAF!


Nu de lente weer is aangebroken, richt het Almeerse bedrijf Dafjerijden zich weer volop op het organiseren van ritten door Almere, maar ook door de rest van Nederland. Tijdens de activiteit zijn de deelnemers zo'n drie en halfuur op verkenning in hun daf via de door hen gekozen route. 

Het Almeerse bedrijf startte twee jaar geleden met het aanbieden van verschillende arrangementen in- en rondom Almere. Bij de arrangementen kan uit verschillende routes worden gekozen, zoals een route door de Oostvaardersplassen of via 't Gooi.

Dafjerijden beschikt over circa vijfentwintig rijdbare dafjes waardoor er groepen tot 100 personen tegelijk kunnen rijden. Arrangementen zijn daarmee uit te breiden met een lunch vooraf of na afloop een diner en zelfs een barbecue.

Ook voor een route op maat kan men terecht bij Dafjerijden, naast in- en rondom Almere is het ook mogelijk om elders in Nederland een route te starten: dankzij een trailer kan het bedrijf tot acht dafjes tegelijk vervoeren.

Van groepsuitjes tot bedrijfsuitjes

Dafjerijden biedt hun diensten aan voor personen die er in hun eentje op uit willen trekken, maar ook voor groepsuitjes waarbij er verschillende teambuildingsactiviteiten klaar staan langs de route.

Ook biedt het bedrijf inmiddels hun diensten aan voor bedrijfsuitjes. De winnaar van het uitje ontvangt tevens de enige echte daf-bokaal.

Al een arrangement vanaf 35 euro per persoon!
Wil je meer informatie over Dafjerijden of de arrangementen? Neem dan eens een kijkje op de website.


Tip: Hotels zijn nog geopend in heel Nederland, een ontspannen 'uitje' tijdens de lockdown! - Klik hier en ontdek uitstekende hotels met de mooiste omgevingen voor een prachtige wandeling.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Dinsdag 11 mei 2021

13.5 °C

Lichte motregen en regen, temperatuur voelt aan als 13,5 °C. - meer weer »

Di

11 - 16 °

Wo

9 - 15 °

Do

8 - 14 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com