1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Vrouw en kind raken te water in Regenboogbuurt

1 reacties 112 Regenboogbuurt

Foto door Patrick Moses Fotografie


Bij de Tenerifebrug aan de rand van de Regenboogbuurt zijn een vrouw en kind zondag aan het eind van de middag te water geraakt. 

Rond 16.40 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen over de drenkelingen, waarna hulpdiensten groots uitrukten. Naar alle waarschijnlijkheid raakte het kind eerst te water, waarna de vrouw het kind achterna is gesprongen. Beiden konden op de kant komen, maar zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

Een duikteam van de brandweer heeft voor de zekerheid nog gezocht naar eventueel andere drenkelingen, maar heeft niets aangetroffen.


Tags bij dit artikel: Regenboogbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Regenboogbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Christal Rampie op maandag 12 april 2021 om 16.19 uur
Och, vreselijk, sterkte samen.
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

4.9 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 3,2 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only