1

Word jij onze 37,604e volger?

instagram

linkedin

Twee boa's mishandeld door zwartrijder bij halte Verzetswijk, politie zoekt specifieke getuige

112 Verzetswijk


De politie is op zoek naar een man die donderdagavond tijdens een vervoersbewijscontrole bij bushalte Verzetswijk twee boa's heeft mishandeld.

Volgens de politie stonden de twee boa's donderdagavond rond 21.00 uur allebei bij de uitgang van een gestopte bus. Eén van de personen die de bus verliet, liet zijn vuisten zien in plaats van zijn vervoersbewijs waar de twee boa's beiden letsel aan over hebben gehouden.

Na de mishandeling is de man gevlucht in de richting van Tussen de Vaarten.

Signalement

De verdachte is een slanke man met een licht getinte huidskleur, tussen de 25 en 30 jaar oud en 1.90 meter tot 2 meter lang. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en crèmekleurige jas met een Ralph Lauren logo.

Ook wordt er specifiek naar een getuige gezocht die op het moment van de mishandeling achterin de bus zat (lijn M7 richting Almere Centrum). De betreffende man heeft een blanke huidskleur en droeg een zwarte jas en rood shirt.

Getuigen en/of mensen met meer informatie worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Verzetswijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Verzetswijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 24 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 24 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Zondag 05 december 2021

5.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 2,6 °C. - meer weer »

Zo

0 - 4 °

Ma

2 - 6 °

Di

2 - 5 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only