Bij een integrale controle op bedrijventerrein De Vaart is afgelopen woensdag illegaal vuurwerk (shells) en ongeveer 45 kilo aan softdrugs gevonden met een straatwaarde van 180.000 euro. De controle werd verricht door verschillende partijen, waaronder het interventieteam van de gemeente, de sociale recherche, de politie, de omgevingsdienst en de netbeheerder.

Tijdens de controle werd in verschillende bedrijfspanden gekeken naar het naleven van de regels op het gebied van ruimtelijke ordening, brandveiligheid, milieu en plaatselijke regelgeving. De meeste bedrijven die zijn gecontroleerd, houden zich aan de regels.

Naast het aantreffen van het vuurwerk en de softdrugs was in een ander bedrijfspand sprake van illegale bewoning. Verder werden er kleine overtredingen aangetroffen op het gebied van bouwveiligheid, milieu en brandveiligheid.

In het kader van het lopende onderzoek, doet de politie over de actie verder geen mededelingen.

 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Hen Boltæ op vrijdag 26 maart 2021 om 19.24 uur Marouan Be pfff beter hadden we dit gevangen


avatar

Geplaatst door Daniëlla Lamers-Posno op donderdag 25 maart 2021 om 21.12 uur Bilal Michaela Love dat was het 🤣


avatar

Geplaatst door Shalini Js op zondag 28 maart 2021 om 17.16 uur Maya MI herdayyyy rijden we er langs..


avatar

Geplaatst door Bryan Borst op vrijdag 26 maart 2021 om 03.12 uur Jesse Mulder zou dit het zijn geweest?


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.