1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

[Update] Vermist: 20-jarige man in omgeving station Parkwijk

112 Parkwijk


De politie is zondag aan het eind van de middag op zoek naar een 20-jarige man die voor het laatst is gezien in de omgeving van station Parkwijk.

Volgens de politie heeft de man een blanke huidskleur, is 1.80 meter lang en draagt een zwart trainingspark met een oranje Nike-logo. 

Een foto is door de politie niet vrijgegeven. Via onder meer een Burgernet-actie, hoopt de politie de vermiste man te vinden. Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Update 17.23 uur: de man is terecht.


Tags bij dit artikel: Parkwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Parkwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 22 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 22 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Maandag 25 oktober 2021

12.7 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 12,7 °C. - meer weer »

Ma

10 - 13 °

Di

13 - 15 °

Wo

9 - 15 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only